Siyaset Haber Girişi : 17 Kasım 2021 14:46

Memleket Partisi'nde istifalar durmuyor!

Memleket Partisi'nde istifalar durmuyor!
Memleket Partisi İl Başkan yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve tüm yönetimi toplu istifa etti.

Erzurum Post-Muharrem İnce'nin Genel başkanı olduğu Memleket Partisi İl Başkan yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve tüm yönetimi topluca istifa etti.

 

Gurup adına açıklama yapan İlçe Başkanı Murat Yıldız, “Tek sevdamız var o da vatan. Bu yola ülkemizin kötü gidişatına dur demek için çıktık. Memlekette bir taş üstüne taş nasıl koyarız, çocuklarımızın emaneti olan güzel vatanımızı daha müreffeh seviyelere nasıl taşırız diye gece gündüz demeden çalıştık. İl Başkanı olan şahsın iktidar partileri yerine sürekli muhalefetle uğraşması kafamızda  soru işareti idi.

 

 

Oturduğu yerden siyasete dahil olmak isteyen bu şahıs haddini ve maksadını aşan siyasi krizlerin tetikçisi olmuştur. Defalarca uyarmamıza rağmen kendine çeki düzen vermeyen şahsın hatalarını görmezden gelmek bizim için mümkün olmayan bir durum haline gelmiştir. Şehrin değerleri olan gazeteciler ile sürekli polemiğe girmesi partimizi yıpratmış ve demokrasinin teminatı olan basın mensupları ile partimizi ters düşürmüştür. Siyaset ahlakına ve uslübuna uymayan tutum ve davranışları yüzünden İl Başkan yardımcımız ve kurultay delegemiz Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı ve kurultay delegesi şahsım ve Palandöken İlçe yönetimi olarak  istifa kararı aldık. Sevdamız memleket,  sevdamız yurttaş. Bu uğurda mücadelemizi farklı yerlerde verecek ülkenin refahı için gerekeni her şeyi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.