Siyaset Haber Girişi : 12 Mayıs 2023 08:27

MHP, Erzurum İl Başkanı Yurdagül, her yerde!

MHP, Erzurum İl Başkanı Yurdagül, her yerde!
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Yurdagül, milletvekili adayları ile önce Aziziye’ye ardından aynı gün Pasinler ilçesine çıkarma yaptı. Yurdagül’e Kardiyoloğ Prof. Dr. Serdar Sevimli de eşlik etti.

Erzurum Post-Göreve geldiği günden beri sahada yaptığı çalışmalarda göz dolduran Milliyetçi Harekat Partisi Erzurum il Başkanı Adem Yurdagül bir günde birkaç ilçede çalışma yaptı. Milletvekili adayları ile önce Aziziye İlçesine giden Yurdagül, Dadaşkent halk pazarında esnafı ziyaret etti. Pazarda karpuz kesen Yurdagül vatandaşlarla uzun uzun sohbet edip, MHP lideri Bahçeli’nin selamını götürdü.

 

 

PASİNLER'E PROFESÖRLERE ÇIKARMA YAPTI

 

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, beraberinde Ülkü Ocakları il Başkanı Abdülkadir Gökçan, Prof. Dr. Gökhan Yazıcı, Prof. Dr. Ufuk Şimşek, Doç. Dr. İzzet Uçan ve Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Arslan ile Pasinler’e çıkarma yaptı. MHP Pasinler ilçe Başkanı Erkan Yağar ile Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından karşılanan MHP heyetinde ayrıca MHP Yakutiye ilçe Başkanı Sinan Demir’de yer aldı.

 

 

Seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapmak için ilçeye giden  MHP heyeti, yürümekte zorlandı, meşaleler ile karşılandı. Kalabalığa konuşan MHP il Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs seçimlerinin ülkenin geleceğinin oylanacağı bir seçim olacağını söyledi.

 

 

Yurdagül, “ Pasinler halkı Cumhur ittifakına bugüne kadar hep destek oldu bundan sonra da görüyoruz ki desteğini artırarak devam ettirecek. MHP kadrolarının şehir genelinde olduğu gibi Pasinler’de de ilgi gördüğüne şahit oluyoruz. Bizi bir şölen havasında karşıladınız, her birinize teşekkürü bir borç biliyorum. Var mısınız, 14 Mayıs’ta Pasinlerde sandıkları patlatmaya “ diye konuştu.   

 

Heyet içinde yer alan Prof. Dr. Serdar Sevimli de ilgi gören diğer bir isim oldu. Hemşehrilerine seslenen Sevimli, “ Şu anda devletimizin bekası için partimizin  ve Cumhur ittifakının yanındayım. Milliyetçi Hareket Partimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılan bu planlı saldırılara isyan ediyorum. Siyasette birleşme zamanıdır “ dedi.  

 

Kaynak: PUSULA  Haber: Ayşe Nur Erdoğdu Bayram

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.