Siyaset Haber Girişi : 24 Nisan 2023 11:03

MHP'li Çakır, seçim çalışmalarını değerlendirdi

MHP'li Çakır, seçim çalışmalarını değerlendirdi
MHP'li Çakır, seçim çalışmalarını değerlendirdi

Erzurum Post-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Musa Çakır, bir süredir devam eden seçim çalışmalarını değerlendirdi. Çakır, “Sahada karşılaştığımız tablo, aziz milletimizin zillete esaslı bir ders vereceği yönündedir” dedi. Zillet ittifakının adayı Kemal Klıçdaroğlu ve avanelerinin maskelerinin bir bir düştüğünü ve milletin son bir yıldır siyaseten tiyatro seyrettiğini kaydeden Milletvekili Adayı Musa Çakır, “Azizi milletimiz her şeyin farkında, kimin hangi akla ve hangi yola hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Sokakta ve sahada bizi karşılayan manzara, 14 Mayıs’ın yeniden huzur ve istikrarın anahtarı olacağını gösteriyor. Zillet ittifakının böyle bir kaygısı olmadığına ve olmayacağına göre; tüm işaretler ve istikametler Cumhur İttifakımızı gösteriyor” diye konuştu. 

 

 

MİLLETİ AYRIŞTIRMAK İSTİYORLAR 


MHP’li Çakır, “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmaya aday Kılıçdaroğlu çıkmış Alevi olduğunu söylüyor, buna vurgu yapıyor. Bu ülkede böyle bir ayrım mı var, böyle bir ayrıştırma mı var ki, Kılıçdaroğlu bunu dile getirme ihtiyacı hissediyor. Büyük fotoğrafa bakan herkes zaten görecektir ki, bölücülük bunların genlerinde var. Ayrımcılık, bunların kuklası oldukları ağa babalarının ders kitabında var. Sağcı-Solcu, Alevi-Sünni, Türk-Kürt ayrımı ve ayrıştırmacılığı, bu milletin arasına ekilmeye çalışılan ayrılık tohumlarıdır. Kılıçdaroğlu bu tohumları eline almışsa, bir tek niyeti vardır, bu ülkede ayrıştırmaya sebep olmak, kargaşa çıkarmak ve kardeşleri karşı karşıya getirmektir” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.