Spor Haber Girişi : 09 Kasım 2023 15:35

Mila Kuşkay, Bulgaristan'ta gümüş madalya kazandı

Mila Kuşkay, Bulgaristan'ta gümüş madalya kazandı
3-5 Kasım 2023 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılan ve 7 ülkeden 107 sporcunun katıldığı 'Sofia Open Short Track Danubia-2' yarışmasında Milli Sporcumuz Mila Kuşkay, ikinciliği elde ederek Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı.

Erzurum Post- Erzurumlu İşinsanı Erdal Kuşkay'ın torunu Teknik Direktör Mehmet Atıparmak'ın yeğeni Bahçeşehir Koleji 5. sınıf öğrencisi  ve Adrenalin Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu 11 yaşındaki Mila Kuşkay, Bulgaristan'dan madalya ile döndü.

 



 

MİLA, GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIRDI...

 

Diğer bir TOHM ve milli sporcumuz İlyas Karadağ, Junior D boys kategorisinde 1000 metre 1 birinci, 777 metre birinci, 500 metre ikinci, 2000 metre bayrak yarışmasında birinci olarak 3 altın madalya ve bir bronz madalya kazandı. Aynı turnuvada 107 sporcu arasında başarılı yarış çıkaran Mila Kuşkay ise müsabakada ikincilik başarısı göstererek ülkesine gümüş madalya kazandırmanın haklı gururunu yaşadı.

 

 

'ÜLKEM ADINA,  AİLEM ADINA GURURLUYUM'


Bulgaristan'dan gümüş madalya ile dönen başarılı sporcu Mila Kuşkay,'İstiklal Marşımızı dinlerken boğazım düğüm düğüm oldu. Söz vermişitim, benim başarılı olmamda en büyük emeği bulunan anneme, babama, eğitmenlerime çok teşekkür ediyorum. Altın madalya nasip olmadı, Ülkeme gümüş madalya kazandırdığım için çok mutluyum. Önümüzdeki dönem yarışmalarına iyi bir şekilde hazırlanarak başarımı artırmayı hedefliyorum. Ülkem adına, ailem adına inanılmaz mutluyum, gururluyum. ' diye konuştu. 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.