Gündem Haber Girişi : 24 Aralık 2022 20:38

Milletvekili Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanından ayrılmadı

Milletvekili Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanından ayrılmadı
Hakkındaki iddialarla kamuoyunda büyük yankı bulan AKP Milletvekili Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum gezisinde yanından bir an olsun ayrılmadı. Taşkesenlioğlu, Erdoğan ile birlikte fotoğrafları da "Teşekkürler Erzurum " diye paylaştı.

Erzurum Post- Orhan Bozkurt'un haberi-Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu, Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni için Erzurum’a geldi.

 

 

 

 ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

 

Yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından Erzurum'a geldiğini belirten Erdoğan’ı, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu bir an olsun yalnız bırakmadı. Her ortamda ve fırsatta Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile fotoğraf veren Taşkesenlioğlu, o anları ‘Teşekkürler Erzurum’ notu ile sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

 

 

ŞİKAYETÇİ OLDU ESKİ EŞ TUTUKLANDI 

 

AKP Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, ülke gündemine boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban’ın kendisi ve ağabeyi eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkındaki iddialarıyla gündeme gelmişti. Sedat Peker'in yayınladığı videoda özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği belirtilen Ünsal Ban tutuklanmıştı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.