Teknoloji Haber Girişi : 08 Eylül 2023 15:50

Netflix'in yeni yıldızı: 'One Piece' dizisi zirvede

Netflix'in yeni yıldızı: 'One Piece' dizisi zirvede
Türkiye’de ve dünyada anime ve mangası okunma ve izlenmesi rekorlar kıran "One Piece" manga serisi Matt Owens ve Steven Maeda'nın tarafından dizi olarak geliştirilerek Netflix’te 31 Ağustos Perşembe günü platformda yerini aldı.

Erzurum Post- Erdem YETİMOĞULLARI’nın haberi-''One Piece'' animesi ilk olarak 20 Ekim 1999 tarihinde yayınlanmaya başladı. Bu, Eiichiro Oda tarafından yazılan aynı adlı manga serisine dayalı olarak hazırlanan anime serisi uzun bir süre boyunca popülerliğini korumuş ve devam eden bir anime serisi olmuştur.

 

 

One piece animesinin netfilix’tarafından yayınlamasından kısa bir süre sonra 84 ülkede zirvelerde yer alması ve Dili İngilizce olan diziler kategorisinde, One Piece dizisi 140 milyon saat izlenmeyle birinci sırada yer aldı. Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan "Stranger Things"in 4. sezonu ve Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği "Wednesday" gibi diğer büyük projeleri geride bıraktığı başarılı bir dizi haline geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.