Türkiye Haber Girişi : 19 Mart 2024 18:05

Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 Şehit 4 yaralı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 Şehit 4 yaralı
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 askerimizin şehit 4 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

ErzurumPost-Milli Savunma Bakanlığı(MSB), pençe kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından yapılan sızma ve saldırı sonucunda bir askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin yaralandığını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini belitti.

 

 

Yürekleri dağlayan haberi,  Milli Savunma Bakanlığı tarafından “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

 

 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."