Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2021 18:03

Reha Erginer: 2 farklı 45 dakika oynadık

Reha Erginer: 2 farklı 45 dakika oynadık
Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında BB Erzurumspor, sahasında karşı karşıya geldiği Boluspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum Post-Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında BB Erzurumspor sahasında karşı karşıya geldiği Boluspor’u 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer değerlendirmelerde bulundu.


Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında BB Erzurumspor, sahasında karşı karşıya geldiği Boluspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

 

Boluspor Teknik patronu Reha Erginer, "Bizim için iki farklı 45 dakikanın yansıması oldu. Kimliğimizden çok uzaktık. İlk yarı çok kötü oynadık. Kötü bir ilk yarı geçirdik. Rakibimiz tecrübeli ayaklardan kurulu tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Yaptığınız hataları affetmeyen oyuncular var. İkinci yarı oyunu biraz toparlamak istedik. İki oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya başladık. Farkı bire düşürdükten sonra beraberliği elde edebilirdik. Golleri kendi hatamızla yedik. İki farklı sonuçtan gelmek Erzurum gibi bir deplasmanda zordu" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.