Spor Haber Girişi : 30 Kasım 2022 16:36

ŞEHİRDER cirit şampiyonlarını unutmadı

ŞEHİRDER cirit şampiyonlarını unutmadı
Kayseri’de yapılan müsabakalarda Türkiye şampiyonu olan Erzurum Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Ali Aksakallı’yı ziyaret eden ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, sporcuları tebrik ederek  plaket verdi.

Erzurum Post-Kayseri’de yapılan Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Finali’nde Uşak 1 Eylül Atlı Spor’u mağlup ederek Türkiye şampiyonu olan Erzurum Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Ali Aksakallı’yı ziyaret eden ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, alınan başarı sonuçtan ve kazanılan şampiyonluktan dolayı tüm sporcuları tebrik etti ve bir  plaket verdi.

 

“AT TÜRK’ÜN KANADIDIR”


Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Başkanı Mustafa Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri Aytekin Korkmaz ve İsa Pirgir ile beraber Şengel Atlı Spor Kulübüne tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu şunları belirtti: "Kaşgarlı Mahmut’un Divanu Lügati't-Türk'te belirttiği gibi "At Türk'ün kanadıdır." At tarih boyunca Türklere yoldaşlık etmiş asil bir hayvandır. Bu nedenle tarihimize hizmet etmiş bu asil yoldaşa gönüllerinde yer vermiş, onunla bütünleşmiş siz değerli sporcularımız ve kulüp yöneticilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca Erzurum adına kazanılan bu üstün başarıyı ŞEHİRDER olarak büyük bir mutlulukla karşılamış olup bunun için de her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum."

 

“ŞAMPİYONLUK SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”


Şengel Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Aksakallı, turnuvaya çok sıkı çalıştıklarını atlarının ve sporcularının bu turnuvaya çok emek verdiğini belirterek, “Turnuva sürecinde desteklerini esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen’e, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’a ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’a teşekkür ederiz. Belediye başkanlarımıza Erzurum’a kupayı getireceğimize söz vermiştik, başardık, çok mutluyuz. Şampiyonluğumuz Erzurum’a hayırlı olsun. Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan ŞEHİRDER’e ve tebrik ziyareti için Mustafa Uğurlu ile yönetimine de teşekkür ederiz.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.