Erzurum Haber Girişi : 30 Mart 2024 21:59

Türkiye Gençlik Vakfı İftarda bir araya geldi

Türkiye Gençlik Vakfı İftarda bir araya geldi
Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde iftar etkinliği düzenledi. Etkinlikte TÜGVA İl Başkanı Muhammet Faruk Kömeç, TÜGVA Eğitim koordinatörü Selim Özaltun, Kamu kurum ve kuruluş Başkanları, Gazeteciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye Gençlik Vakfı İftarda bir araya geldi

ErzurumPost-Enes TANAS'ın haberi- Erzurum’da Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde Türkiye Gençlik  Vakfı (TÜGVA) tarafından iftar yemeği verildi. Etkinliğe katılım yoğun ilgi gördü.

 

 

 

Programın açılış konuşmasını TÜGVA İl Başkanı Muhammet Faruk Kömeç gerçekleştirdi. Kömeç, Gazze’de yaşanan olayların son bulup bir daha tekrarlanmamasını temenni ederek şu ifadelere yer verdi: “Dilerim ki bu sofralar gönül coğrafyamızın her sokağında, her evinde kurulsun. Dilerim ki bu sofralarda bizim de tuzumuz olsun. Dilerim ki ezanlar uçak ve bomba sesleriyle bölünmesin, babalar ellerinde dolu poşetlerle çalsın kapıyı, anneler özenle hazırlasın çorbasını ve pencerede beklesin ezanı, endişesizce sokakta top oynayan çocuklarını iftara çağırsın. Dilerim ki annelerimiz penceresiz ve mutfaksız kalmasın. Dilerim ki babalarımız kapısız çatısız kalmasın.  Lafı fazlaca uzatmadan son olarak; dilerim ki, bebeklerin, çocukların, annelerin, nice canlarımızın ve kutlu ezanın teminatı al bayrağı gavurun tehdit ettiği her memlekette göğe yükseltmek bizlere nasip olsun.”

 

 

“ASIL AMACIMIZ YENİ NESİL GENÇLER YETİŞTİRMEK”

 

TÜGVA Eğitim koordinatörü Selim Özaltun, Gazze’de yapılan zulmü hatırlatarak, “Bu ramazan’da iftarlar daha buruk geçti çünkü bizler her yediğimiz lokmada Gazze’deki kardeşlerimizi hatırlayıp yediğimiz lokmadan utanır hale geldik” ifadelerini kullandı. Özaltun, çalışmalarının yetmediğini ve tek yapabileceklerinin daha fazla çalışmak olduğunu dile getirirken, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “Gece ve gündüz hep beraber çalıştık, sizlerden ricam iki katı daha fazla çalışmamız ve asıl amacımız olan yeni nesilleri inşa ve ihya etme yolunda gayret göstermenizi rica ediyorum” dedi.

 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.