Erzurum Haber Girişi : 11 Şubat 2019 08:45

Vedat Durmazpınar’a Son Görev

Vedat Durmazpınar’a Son Görev
Erzurum’da uzun yıllar THY Müdürlüğü yaptıktan sonra açtığı acente ile hemşehrilerine hizmet eden Vedat Durmazpınar, dün Lalapaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Erzurum Post-Önceki gün hayatını kaybeden Erzurum’un sevilen simalarından Vedat Durmazpınar, dün toprağa verildi.

 

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık dedeni ile tedavi gören Durmazpınarı’ın vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu. Vedat Durmazpınar’ın cenazesi , dün Lalapaşa Camiinde ikindi namazında kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

 

 

Cenaze namazına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ömer Çomaklı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, eski milletvekilleri Cezmi Polat, Adnan Yılmaz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Atatürk Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, daire müdürleri,  Erzurum ve Türkiye’nin değişik yörelerinden Erzurumlu işadamları STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.