Medya Haber Girişi : 15 Eylül 2022 16:43

Zirvedeki İYİ’ler sahaya indi!

Zirvedeki İYİ’ler sahaya indi!
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı bünyesinde  oluşturulan ‘Zirvedeki İYİ’ler’ ekibi saha çalışması başlattı. Zirvedeki İYİ’ler, sektör ziyaretleri gerçekleştirerek mevcut sorun ve sıkıntıları dinliyor.

Erzurum Post- İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığ bünyesinde  oluşturulan ‘Zirvedeki İYİ’ler ekbi saha çalışmalarında başladı. Başkanlığını  Yücel Ahmet İşleyen'in yaptığı, Doç. Dr. Zeynep Kamalak, Avukat Tuba Aladağ ve Akademisyen Ufuk Aydın’dan oluşan ekip, medya temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, esnaf  birlikleri, ticaret ve sanayi odalarını ziyaret ederek  hazırlanacak raporları genel merkeze iletecek.

 

Heyet, saha çalışmalarına  kentin  sorun ve sıkıntılarını en iyi bilen medya ziyaretleri  ile başladı.  u kapsamda Erzurum Post’u ziyaret eden ‘Zirvedeki İYİ’ler heyetinin  başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "Yaptığımız saha çalışmalarımızı raporlar haline getirerek genel merkezimize sunacağız. Sorunların çözümü noktasında somut projeler geliştirmek istiyoruz. Bu maksatla bire bir çeşitli sektörleri ziyaret edip, taleplerini, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz" dedi. 

 

Erzurum Post ziyareti sırasında Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ile sohbet eden heyet, medya sektörünün problemleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yayın Yönetmenimiz Bozkurt,  heyete çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.