Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı

  • 6 / 1 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 0

    Erzurum Post-Etkinliğe, Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Palandöken Kaymakamı Önder Coşğun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fevzi Polat, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Rasim Fırat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

  • 6 / 2 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 1

     

  • 6 / 3 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 2


     

  • 6 / 4 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 3

    Ahilik Kültürü Haftası etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

  • 6 / 5 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 4


    Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ( ESOB ) Başkanı Rasim Fırat, Ahilik Kültürü haftası nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, “Ahilik Anadolu’da yaşayan halkı, çeşitli meslek alanlarında hem ekonomik ve hem de ahlaki yönden yetiştiren bir insanlık sanatıdır. Esnaf sanatkar kesimi ahilik kültürünün oluşturduğu, geliştirdiği ve bu güne kadar getirdiği sosyal ve ekonomik bir oluşumdur. Ahilik öğretmensiz bir halk üniversitesidir.

  • 6 / 6 Erzurum’da Ahilik Haftası kutlandı 5

     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
Popüler