Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı

  • 7 / 1 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 0

    Erzurum Post-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, basın toplantısı ile  üniversitenin son dönemdeki çalışmaları ve gelecek projeleri hakkında bilgiler paylaştı. Ata Uygulama Otelinde düzenlenen programa; Rektör Hacımüftüoğlu'nun yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Reyhan Keleş, Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Prof. Dr. Yüksel Göktaş, Prof. Dr. Bülent Çavuşoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Ufuk Okkay, Rektör Danışmanı ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Erol Akpınar ile Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Sait Sinan Atılgan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

  • 7 / 2 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 1

     

  • 7 / 3 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 2

  • 7 / 4 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 3

     

  • 7 / 5 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 4

    GEÇMİŞ VE GELECEK PROJELER MASAYA YATIRILDI

  • 7 / 6 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 5

     

  • 7 / 7 Rektör Hacımüftüoğlu'ndan bir yıllık değerlendirme toplantısı 6

    Rektör Hacımüftüoğlu, en son 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bir araya geldikleri basın mensuplarıyla 6 ay sonra yeniden buluşmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Üniversitenin sağlık, teknoloji, eğitim ve uluslararası iş birlikleri alanlarındaki başarılarına değinen Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesinin Türkiye'nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
Popüler