Erzurum Post – AK Parti'nin Erzurum'da ilk Gençlik Kolları Başkanı olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nun oğlu Melih Yaşar'ın sünnet düğünü, Erzurum’da adeta protokol buluşmasına dönüştü.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen organizasyona Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ilçe belediye başkanları, iş insanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğün boyunca misafirlerini tek tek karşılayan Tarıkdaroğlu ailesi, Erzurum’un köklü misafirperverlik geleneğini bir kez daha ortaya koydu. Samimi görüntülerin yaşandığı gecede, Melih Yaşar’ın mutluluğu davetlilerin yüzlerine de yansıdı.
MHP İl Başkanı Adem Yurdagül yaptığı paylaşımda, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı, kıymetli hemşehrimiz Sn. Zafer Tarıkdaroğlu’nun değerli evladı Melih Yaşar’ın sünnet düğününe katılım sağladık. Rabbim ailemize ve evladımıza hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Zafer Tarıkdaroğlu Bey’in erkekliğe adım atan biricik evladı Melih Yaşar oğlumuzla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Rabbim evladımıza sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir ömür nasip eylesin” dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar da Tarıkdaroğlu ailesinin mutluluğunu paylaşarak Melih Yaşar’a hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.