Erzurum
Yayınlanma : 03 Kasım 2025 14:18
Düzenleme : 03 Kasım 2025 14:22

Erzurum’da dehşet: Sokak ortasında kovaladığı kadını öldürüp, intihar etti!

Erzurum’da dehşet: Sokak ortasında kovaladığı kadını öldürüp, intihar etti!
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, kısa süre önce cezaevinden tahliye edilen Salih Aybaş (52), sokak ortasında Nermin Tirit’i (47) tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Erzurum Post-Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, kısa süre önce cezaevinden tahliye edilen Salih Aybaş (52), sokak ortasında Nermin Tirit’i (47) tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, sabah saatlerinde Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Aybaş, tartıştığı Nermin Tirit’i bir süre kovaladıktan sonra, kadının yaşadığı sitenin bahçesinde tabancayla ateş etti. Tirit olay yerinde hayatını kaybederken, Aybaş da silahı kendi göğsüne doğrultarak intihar etti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede iki kişinin de olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Yapılan incelemenin ardından cenazeler, Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Erzurum Teknik Üniversitesi’nde temizlik personeli olarak çalışan Nermin Tirit, daha önce Salih Aybaş’ın şiddetine maruz kalmıştı. Aybaş, 2023 yılında “kadına yönelik şiddet”, “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “tehdit” suçlarından tutuklanmış, 22 Ekim’de cezaevinden tahliye edilmişti.