Gündem Haber Girişi : 11 Ekim 2022 19:26

Korumaları ile dikkat çeken Taşkesenlioğlu, bu kez başkanlar ile gezi!

Korumaları ile dikkat çeken Taşkesenlioğlu, bu kez başkanlar ile gezi!
AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum'da ilçe ilçe köy köy geziyor. Bir hafta önce yaptığı 'çifte polis korumalı' gezileri ile tepki toplayan Taşkesenlioğlu'na bu kez korumalarının eşlik etmemesi dikkat çekti.
Korumaları ile dikkat çeken Taşkesenlioğlu, bu kez başkanlar ile gezi!

Erzurm Post- Orhan Bozkurt'un haberi-Kamuoyunda büyük yankı bulan hakkındaki iddialar sonrası Erzurum’da ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na geçtiğimiz hafta biri kadın iki koruma polisi eşlik etmişti. Taşkesenlioğlu'nun tepki toplayan korumlarının son ilçe gazilerinde olmaması dikkat çekti. Merkez Yakutiye, Çat, Hınıs ve Karaçoban ilçeleri ile köylerinde vatandaşlarla buluşan Zehra Taşkesenlioğlu'nu AKP’li Belediye Başkanları da yanlız bırakmadı.

 

 

HINIS'TA TOP OYNADI, ÇAT'TA NİKAH ŞAHİTİ OLDU

 

Taşkesenlioğlu, Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren ile birlikte ilçede yapımı tamalanan spor tesisleri ve çocuk sokağının açılışını yaptı. Tesislerdeki çocuklarla futbol oynadı.

 

 

Taşkesenlioğlu, Çat'a ise Belediye Başkanı Melik Yaşar ile birlikte bir çiftin düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

 

 

Gittiği ilçelerde muhtarlar ile toplantılar düzenleyen Taşkesenlioğlu, köylerde özellikle kadınlar ve çocuklarla şakalaşarak sohbet ettiği anların fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

 

Boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban’ın iddiaları, eşine evlendikten sonra verdiğini iddia ettiği 2.5 milyon dolar borç para, eşiyle birlikte aldıkları yaklaşık 4 milyon Euro değerindeki yat, eski SPK Başkanı olan ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile birlikte adı borsa spekülasyonu iddialarında geçen Zehra Taşkesenlioğlu, 2015 yılından beri AKP Erzurum Milletvekili olarak TBMM’de görev yapıyor.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.