Sesiniz, sözünüz olmaya devam!

Farkındayım, epey zaman oldu... İhmal ettim sizler ile bu köşeden dertleşmeyi... Ne olur yoğunluğuma verin... Her şeyden önce bir haberciyim ben ve bir kaç zamandır farklı bir mecraya evirildik. 1990'lı yıllarda Erzurum'un o küf kokan belediye binasının bodrum katındaki Milletin Sesi Gazetesi'nde başlayan habercilik serüvenimiz devam ediyor. Biliyorsunuz; Günaydın, İHA, ATV, Mil-Ha, DHA, Palandöken, Star, Erzurum Ajans, ANKA, Cumhuriyet derken  en son Erzurum Post ile kavilleşmiştik.

 

Ancak, her dik duruşun bir bedeli olduğu gibi bir de ödülü var... Mesleğimizdeki bu ustalık dönemimizde yeni bir umuda yelken açtık.

 

O heyecandan olsa gerek işte ihmal ettik sizleri... Ama merakta kalmayın her şeyden haberdarız ve sizi de haberdar etmeye  devam edeceğiz, ediyoruz da…

 

Bu zor zamanlarda mesleğimizin temel prensibi olan "Kalemini kır ama satma..." gerçeğini unutmadan korkusuzca ve umarsızca gazetecilik yapabilmek, kimselere boyun eğmemek için yeni bir mecraya yelken açtık.

 

Evet, gazetecilik serüvenimiz bundan böyle, Türkiye'nin en çok satan ve en çok okunan gazetesi SÖZCÜ'de devam ediyor.

 

Sivas'tan Bitlis'e, Ardahan'dan Erzincan'a, Van'dan Muş'a, Kars'dan Hakkari'ye, Iğdır'dan Ağrı'ya Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 11 ilimizden Erzurum merkezli olarak bağımsız, bağlantısız arka planında farklı hesap ve algılar olmayan salt gazetecilik yapma derdinde koşuşturacağız.

 

Bu yoğunluktan olsa gerek Erzurum Post'un siz vefalı okurlarını biraz ihmal ettik. Özrümüzü kabul edin lütfen!

 

Kervan yolda dizilir misali yeni bir haber ağı oluşturma, bir altyapı kurma telaşındayız. Yakında bu bölgeden en tarafsız ve gerçek, kimsenin bu baskı ikliminde görüp ama yazmadığı, bilip ancak konuşamadığı haberleri yine SZC TV aracılığıyla ekranlarınıza da taşıyacağız. 

 

Ve tabii ki Erzurum Post özelinde sizinle, bu köşeden dertleşmemiz kesintisiz devam edecek.

 

Biliyoruz; yolumuz uzun ve çetin... Onun için bu yolda yalnızlık hissi yaşamamak için  sadece desteklerinizi değil, eleştirilerinizi de paylaşmanızı  bekliyoruz... Görüşmek üzere...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.